Mon dieu.

Jag har tänkt att gå i mina gråa mjukisbrallor, för stor t-shirt och sånt i flera dagar nu! Men icke. Alltid så har kompisbesök, släktbesök och dylikt kommit ivägen. Lite lagom irriterande.

Idag så hade jag dock planerat att stanna hemma och bara mysa i mina myskläder. Tror ni verkligen att jag fick det? Nej, jag och mamma drog ut och shoppade istället! 3 nya Hello Kitty-kläder, skoldagbok, en bikini och en mangabok. Jisses.

Det blir verkligen inte som jag har tänkt mig det här lovet.

Lysekil

Nej men vad i hela?
Nu i veckan ska jag åka upp till Lysekil och vara där i ett x antal veckor. Jättebra! Eller inte.
Ni förstår, Maiden spelar på Ullevi då vi är där uppe. Det är väl inget problem, men grejen är att jag och Madde skulle vara där utanför och lyssna på det. Aj! Och Lollo skulle ha en fin liten fest vecka 30. Jag hatar det.

Men det kanske är sista sommaren jag är där uppe. Mormor och morfar har sagt att jag får ta med en kompis dit upp, men jag vet inte om nån är sugen på det för alla verkar vara borta själva.

Det löser sig säkert.

Bevaka fler!

Kikade nyligen in på Madde's blogg (www.maols.blogg.se). Hon hade listat upp alla bloggar hon följer! 51 stycken, mon dieu. Själv så bevakar jag högst tio. Kanske elva. Men jag känner dom flesta i verkligheten, förutom kanske två. Det är alltid intressant att se vad som händer annat folk nu på sommarlovet, vad dom tänker på, vad dom gör, äter, har på sig.... Ja, det mesta helt enkelt. Och vänta du Madde, jag kommer komma igång med skrivandet på allvar när jag har fixat designen. Då kommer det bli riktigt seriöst.


Utkast: 6 dagar ...

6 dagar och 22 timmar.
Förlåt för denna mycket ohövliga arrogans emot bloggar och helvetesfanskap. Jag har varit lite lätt upptagen med att ta hand om personer. Personer som var ledsna, personer som var förvirrade, personer som var arga osv. Dock så är det mesta löst nu.

Uppdatering; Jag kom in på franska sektionen på Hvidtfeldtska! Woho! 289 p i medelvärde, näst högst i hela Göteborg. Jag blev glad, gladare, gladast. Det blev mam och pap med. Jag tror inte att dom ville att jag skulle flytta till Skara faktiskt. Jättekul med en nördklass! Jag kanske hittar en ny Nicklas där som jag kan ha två timmars disskusioner med! Jag Hoppas det, verkligen.

Mam och pap fick semester igår, vilket betyder att jag kommer dra upp till Lysekil nu nån gång i veckan. Sommarlov ifrån bloggen. Jag vet inte hur länge jag blir borta, men det blir nog länge.

Jag har fö

RSS 2.0
Test